Albirea dentară

Află mai multe despre:
Ce este albirea dentară
Care sunt cauzele petelor dentare
Întrebări și răspunsuri referitoare la albirea dentară
Albirea dinților cu lampa de albire
Ce tehnologie folosim pentru albirea dinților
De câte şedinţe de albire dentară ai nevoie
Prețuri pentru albirea dentară
Locații în Brașov unde poți să apelezi la albire dentară
Date de contact dacă ai nevoie de albire dentară
ALBIRE DENTARĂ BRAȘOV
Albirea profesională este o metodă prin care dinții pot fi albiți, atunci când prin detartraj și airflow nu pot fi îndepărtate anumite colorații sau pete persistente. Albirea dentară nu afectează smalțul sau dentina dinților.

Pentru persoanele care se nasc cu dinții mai închiși la culoare sau devin colorați prin consum de ceai, cafea, tutun, soluția este albirea cu gel profesional care este activat sub acțiunea unui accelerator de albire, unui laser dentar sau în timp prin aplicarea în gutiere.

Albire dentară în Braşov – cauza petelor dentare
Şedinţele şi soluţiile pentru albirea dinţilor folosite în cabinetele noastre din Braşov sunt eficiente, neinvazive şi cât se poate de accesibile. În mai puţin de 30 de minute, pacienţii noştri pot obţine un zâmbet îmbunătăţit radical şi cu până la şase nuanţe mai luminos.

Apariţia petelor dentare este favorizată de fumat, medicamente, genetică şi factori de mediu, fiind cauzată în cele mai multe situaţii de alimente şi băuturi. Astfel, vinul roşu, cafeaua, ceaiul, fructele de pădure sau sosul de roşii conţin agenţi cromogeni care aderă la smalţul dentar. Alimentele foarte acide, care erodează smalțul, pot accelera procesul de colorare a dinţilor.

Oricare ar fi motivul, specialiştii din cabinetele noastre stomatologice din Braşov îţi pot asigura albirea dinţilor prin metode performante şi soluţii de ultimă generaţie.

Albirea profesională este o metodă prin care dinții pot fi albiți, atunci când prin detartraj și airflow nu pot fi îndepărtate anumite colorații sau pete persistente. Albirea dentară nu afectează smalțul sau dentina dinților.
Pentru persoanele care se nasc cu dinții mai închiși la culoare sau devin colorați prin consum de ceai, cafea, tutun, soluția este albirea cu gel profesional care este activat sub acțiunea unui accelerator de albire, unui laser dentar sau în timp prin aplicarea în gutiere.

Albire dentara
1. Albirea atacă dinții?
Smalțul este cel mai dur țesut din organism. El este format din substanță organică bogată în apă și substanță minerală care conferă rezistență dintelui. Gelul de albire acționează strict pe substanța organică pe care o dezhidratează. Odată cu eliminarea apei se elimină și pigmenții blocați în structura dintelui. Acest proces nu este dăunător deoarece dintele se rehidratează la scurt timp după albire.

2. Apare durerea dinților după albire?
Gelul de albire dezhidratează dintele, eliminând apa împreună cu pigmenții. După albire poate apărea o sensibilitate dentară pe o perioadă de 24-48 de ore, timp în care dintele se rehidratează.

În această perioadă este foarte important să nu consumați băuturi sau alimente care ar putea “păta o față de masă albă” deoarece pigmenții din ele vor intra înapoi în structura dintelui.
3. Cât de mult se pot albi dinții?
Dinții se albesc cu până la 6 nuanțe față de culoarea inițială. Acest rezultat poate fi obținut în mai multe ședințe de albire.

Don’t try this at home!
Don’t try this
Benzile de albire sunt 100% contraindicate pacienților care prezintă carii. Dezavantajul lor este faptul că atacă structura gingiei și pot produce retracții gingivale severe sau sângerare.

Don’t try this
Pasta de dinți pentru albire conține particule abrazive. Ea este eficientă pentru a aduce dinții la culoarea lor naturală dar nu îi albește propriu-zis. Pasta de albire se poate folosi pentru întreținerea culorii dinților albiți în cabinet dar nu ar trebui folosită mai mult de 4 ori pe săptămână deoarece produce abrazia smalțului și sensibilitate.

Don’t try this
Kit cu mini lămpi de albire și seringi de gel. Proveniența, modul de fabricare și cel mai important concentrația de peroxid de hidrogen sau de carbamină nu este exactă. Aceste substanțe folosite necorespunzător produc arsuri chimice ale gingiei de aceea medicii Dental West nu recomandă folosirea lor.

Don’t try this
Metoda naturistă de albire cu bicarbonat și lămâie cumulează o serie de dezavantaje. Particulele de bicarbonat abrazează smalțul iar lămâia, prin acidul citric, scade rezistența dintelui și crește șansele atacului carios. Această metodă produce în plus sensibilitate dentară.

Can try this
Dacă doriți o alternativă de albire acasă eficientă, controlată și fară efecte secundare puteți opta pentru gutiere și gel Opalescence. Gelul conține peroxid de hidrogen în concentrație de 14%. Gutierele sunt personalizate și se poartă în timpul somnului 10-14 zile.

ÎNAINTE DE ALBIRE
Se efectuează o igienizare completă: detartraj, periaj, airflow.
Se realizează obturații provizorii. Este contraindicată albirea suprafețelor atacată de carii dar pentru a se potrivi nuanța compozitului cu noua culoare a dinților este indicat ca obturația definitivă să se facă după albire.
DUPĂ ALBIRE
Evitați alimentele și băuturile care conțin pigmenți sau coloranți alimentari pentru cel puțin 2 zile (indicat 2 săptămâni). Cafeaua se poate bea cu paiul.
Se realizează obturații definitive cu compozit.
Este posibil să fie necesară schimbarea altor obturații sau coroane vechi, de culoare mai închisă față de noul zâmbet. Compozitul, ceramica și alte materiale dentare nu se albesc.
Mențineți o igienă normală, de doua ori pe zi, dimineața și seara.
Alege cea mai potrivită metodă de albire pentru tine!

Albirea dinților cu lampa de albire
În doar 20 minute, dinții dumneavoastră vor avea strălucirea pe care o doriți. Totul se realizează prin simpla aplicare a unui gel care, în prezența unei surse de lumina cu un spectru cuprins între 460- 490 nm, se activează și eliberează oxigen în straturile de smalț. Restricțiile sunt minime și de scurtă durată.

Albire dinţi în Braşov cu lampa de albire
Ştiai că ai putea avea un zâmbet mai luminos cu aproximativ şase nuanţe în numai 20 de minute? Mai mult, procedurile profesionale de albire a dinţilor folosite în clinicile noastre din Braşov nu sunt dureroase, nu implică utilizarea acelor sau a frezelor dentare. Tehnologia care folosește lampa de albire este simplă şi constă în plasarea agentului şi apoi a luminii LED.

Albire dinţi în Braşov cu lampa de albire – etape
Procedura de albire a dinţilor din cabinetele noastre din Braşov începe prin igienizarea profesională. Acest lucru facilitează aplicarea uniformă a gelului pe suprafaţa dinţilor.

Albire dentară în clinica noastră din Braşov, cu lampa de albire – tehnologie
Ingredientul activ din gelurile de albire dentară folosite în cabinetele noastre din Braşov îndepărtează petele şi este absorbit de straturile de smalţ şi dentina fără a fi un pericol pentru organism.

Lumina LED este o alternativă mult mai sănătoasă pentru lumina UV şi se foloseşte în toate procedurile de albire dentară la clinicile noastre din Braşov. Aceasta accelerează reacţiile de oxidare generate de peroxidul de oxigen care îndepărtează petele de pe dinţi, fiind o lumină intensă, rece, care disipă căldura. Astfel, într-un timp mult mai scurt, în cadrul unei singure şedinţe de albire dentară cu lampa de albire, în oricare din cabinetele noastre din Brașov, zâmbetul tău îşi va recăpăta strălucirea cu până la şase nuanţe.

Albirea cu laser medical
Laserul este, fără îndoială, cel mai rapid și cel mai eficient mod de a albi dinții. Lumina laserului este folosită pentru a activa un gel special pentru laser care absoarbe energia din lumina laserului și penetrează smalțul dinților. Prezența oxidului de titan în gelul de albire protejează smalțul prin urmare minimizează durerea și sensibilitatea.

Dintre toate laserul este metoda care duce la cel mai alb zâmbet, fără risc de sensibilitate ulterioară.
Albire dentară la clinica Dental West din Braşov cu laser medical
Albirea dentară cu laser în cabinetele noastre din Braşov oferă rezultate incredibile. Dacă vei alege această metodă, medicul stomatolog va aplica un gel de albire pe suprafata dintilor tăi. Pentru a evita iritarea ţesutului gingival sensibil, dinţii vor fi izolaţi cu atenţie înainte de începerea procedurii de albire dentară cu laser medical.

Lumina laser va activa gelul şi îţi va lumina zâmbetul cu până la şase nuanţe, în cel mult 20 de minute.

Te asigurăm că în urma unei şedinţe de albire dentară cu laser medical realizată în cabinetele noastre din Braşov, zâmbetul tău se va îmbunătăţi considerabil. În plus, dinţii continuă să devină din ce în ce mai albi în primele câteva zile după tratament.

De câte şedinţe de albire dentară ai nevoie
Majoritatea pacienţilor obţin rezultatele dorite după primul tratament de albire dentară în cabinetele noastre din Braşov. Numărul de şedinţe necesare, depinde însă, de gradul de colorare a dinţilor şi de nivelul de luminozitate sau nuanţă de alb dorită de pacient.

Anumite alimente şi băuturi, consumul de tutun, medicamente, vârsta şi alte afecţiuni condiţionează gradul de impregnare sau colorare a dinţilor şi, totodată, frecvenţa cu care ar trebui reluat tratamentul de albire dentară în clinica stomatologica Dental West din Braşov, pentru a menţine albul dorit.

Pentru situaţiile în care unele pete de pe dinţi sunt interne în urma unor defecte genetice de formare a dinților, procedurile de albire dentară s-ar putea dovedi ineficiente. În aceste situaţii, medicii noştri stomatologi sunt în măsură să ofere un tratament estetic alternativ de acoperire a petelor.

Albire dinţi în Braşov – preţuri
Tehnologia de albire dinţi în cabinetele din Braşov este una dintre cele mai populare proceduri dentare. Acest lucru se datorează faptului că albirea dentară este accesibilă ca preţ şi implică disconfort minim. Mai mult, tratamentul de albire dentară realizată în Braşov, în cabinetul nostru stomatologic, este extrem de eficient şi îţi poate îmbunătăţi considerabil zâmbetul.

Pentru a afla cât costă o albire dentară în cabinetele noastre din Braşov accesează lista de preţuri.

Albire dentară în Braşov, la domiciliu
În cazul în care vei alege să faci albirea dentară la domiciliu şi nu în cabinetele noastre din Braşov, medicii noştri stomatologi îţi pot recomanda cele mai bune soluţii – gutierele şi gelul Opalescence.

Albirea dentară la domiciliu, în Braşov, este posibilă chiar şi în cazul persoanelor cu sensibilitate dentară, motiv pentru care nu există restricţii sau contraindicaţii. Specialiştii noştri îţi vor răspunde la toate întrebările şi îţi vor furniza materialele şi informaţiile necesare pentru a obţine rezultate optime.

Albirea dinților în gutiere personalizate cu geluri de albire Opalescense
Gutierele sunt o metodă confortabilă și ușor de purtat în timpul somnului. Efectele sunt de durată iar albirea se poate repeta acasă, însă nu este indicat să se facă la mai puțin de 1 an de zile. Este cea mai sigură și eficientă alternativă de albire acasă.

Preţ pentru albire dentară în Braşov, la domiciliu
În situația în care ai decis să optezi pentru albire dentara la domiciliu şi vrei să ştii un preţ pentru întregul tratament, ar trebui să discuţi şi cu unul din medicii noştri din Braşov. Îţi putem spune, însă, că poți beneficia de un pachet complet de albire profesională cu gel în gutiere, care include doua seringi de gel şi gutiere sau poți opta doar o seringă cu gel de albire.

Pentru a afla exact cât te va costa albirea dentară la domiciliu, accesează lista de prețuri de pe site.

Albire dinţi în Braşov – locaţii
Dacă eşti interesat de o soluţie pentru albire dentară în Braşov, la cabinet sau acasă, programează o consultaţie la unul în cabinetele noastre:

Astra care se afla pe Strada Livada Vulturului, nr.10, ap.24, et.2;
Craiter situat pe Strada Harmanului, nr. 116, bl. 12, sc. A, ap. 1 – vis-a-vis de Lidl;
Centru localizat pe Strada Iuliu Maniu, nr. 68, sc. A, ap. 1 – vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin;
Centrul Civic de pe Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 77, sc. A, ap. 2.
Vino la Dental West pentru albire dentară în orașul Braşov
Pentru mai multe detalii şi informaţii în legătură cu procedurile de albire dentară în Braşov, la Dental West, ne poţi contacta telefonic la oricare din numerele 0268 539 252, 0732 336 825, sau ne poţi scrie la email office@dentalwest.ro. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp. Suntem disponibili de luni până vineri între orele 8 – 20 pentru a te ajuta să obţii zâmbetul alb şi strălucitor pe care ţi-l doreşti.

ALBIRE DENTARĂ BRAȘOV

Albirea profesională este o metodă prin care dinții pot fi albiți, atunci când prin detartraj și airflow nu pot fi îndepărtate anumite colorații sau pete persistente. Albirea dentară nu afectează smalțul sau dentina dinților.

Pentru persoanele care se nasc cu dinții mai închiși la culoare sau devin colorați prin consum de ceai, cafea, tutun, soluția este albirea cu gel profesional care este activat sub acțiunea unui accelerator de albire, unui laser dentar sau în timp prin aplicarea în gutiere.

Albire dentară în Braşov - cauza petelor dentare

Şedinţele şi soluţiile pentru albirea dinţilor folosite în cabinetele noastre din Braşov sunt eficiente, neinvazive şi cât se poate de accesibile. În mai puţin de 30 de minute, pacienţii noştri pot obţine un zâmbet îmbunătăţit radical şi cu până la şase nuanţe mai luminos.

Apariţia petelor dentare este favorizată de fumat, medicamente, genetică şi factori de mediu, fiind cauzată în cele mai multe situaţii de alimente şi băuturi. Astfel, vinul roşu, cafeaua, ceaiul, fructele de pădure sau sosul de roşii conţin agenţi cromogeni care aderă la smalţul dentar. Alimentele foarte acide, care erodează smalțul, pot accelera procesul de colorare a dinţilor.

Oricare ar fi motivul, specialiştii din cabinetele noastre stomatologice din Braşov îţi pot asigura albirea dinţilor prin metode performante şi soluţii de ultimă generaţie.

Albirea profesională este o metodă prin care dinții pot fi albiți, atunci când prin detartraj și airflow nu pot fi îndepărtate anumite colorații sau pete persistente. Albirea dentară nu afectează smalțul sau dentina dinților.
Pentru persoanele care se nasc cu dinții mai închiși la culoare sau devin colorați prin consum de ceai, cafea, tutun, soluția este albirea cu gel profesional care este activat sub acțiunea unui accelerator de albire, unui laser dentar sau în timp prin aplicarea în gutiere.

Albire dentara

1. Albirea atacă dinții?

Smalțul este cel mai dur țesut din organism. El este format din substanță organică bogată în apă și substanță minerală care conferă rezistență dintelui. Gelul de albire acționează strict pe substanța organică pe care o dezhidratează. Odată cu eliminarea apei se elimină și pigmenții blocați în structura dintelui. Acest proces nu este dăunător deoarece dintele se rehidratează la scurt timp după albire.

2. Apare durerea dinților după albire?

Gelul de albire dezhidratează dintele, eliminând apa împreună cu pigmenții. După albire poate apărea o sensibilitate dentară pe o perioadă de 24-48 de ore, timp în care dintele se rehidratează.

În această perioadă este foarte important să nu consumați băuturi sau alimente care ar putea “păta o față de masă albă” deoarece pigmenții din ele vor intra înapoi în structura dintelui.

3. Cât de mult se pot albi dinții?

Dinții se albesc cu până la 6 nuanțe față de culoarea inițială. Acest rezultat poate fi obținut în mai multe ședințe de albire.

Don’t try this at home!
Don't try this

Benzile de albire sunt 100% contraindicate pacienților care prezintă carii. Dezavantajul lor este faptul că atacă structura gingiei și pot produce retracții gingivale severe sau sângerare.

Don't try this

Pasta de dinți pentru albire conține particule abrazive. Ea este eficientă pentru a aduce dinții la culoarea lor naturală dar nu îi albește propriu-zis. Pasta de albire se poate folosi pentru întreținerea culorii dinților albiți în cabinet dar nu ar trebui folosită mai mult de 4 ori pe săptămână deoarece produce abrazia smalțului și sensibilitate.

Don't try this

Kit cu mini lămpi de albire și seringi de gel. Proveniența, modul de fabricare și cel mai important concentrația de peroxid de hidrogen sau de carbamină nu este exactă. Aceste substanțe folosite necorespunzător produc arsuri chimice ale gingiei de aceea medicii Dental West nu recomandă folosirea lor.

Don't try this

Metoda naturistă de albire cu bicarbonat și lămâie cumulează o serie de dezavantaje. Particulele de bicarbonat abrazează smalțul iar lămâia, prin acidul citric, scade rezistența dintelui și crește șansele atacului carios. Această metodă produce în plus sensibilitate dentară.

Can try this

Dacă doriți o alternativă de albire acasă eficientă, controlată și fară efecte secundare puteți opta pentru gutiere și gel Opalescence. Gelul conține peroxid de hidrogen în concentrație de 14%. Gutierele sunt personalizate și se poartă în timpul somnului 10-14 zile.

Înainte de albire
  • Se efectuează o igienizare completă: detartraj, periaj, airflow.
  • Se realizează obturații provizorii. Este contraindicată albirea suprafețelor atacată de carii dar pentru a se potrivi nuanța compozitului cu noua culoare a dinților este indicat ca obturația definitivă să se facă după albire.
După albire
  • Evitați alimentele și băuturile care conțin pigmenți sau coloranți alimentari pentru cel puțin 2 zile (indicat 2 săptămâni). Cafeaua se poate bea cu paiul.
  • Se realizează obturații definitive cu compozit.
  • Este posibil să fie necesară schimbarea altor obturații sau coroane vechi, de culoare mai închisă față de noul zâmbet. Compozitul, ceramica și alte materiale dentare nu se albesc.
  • Mențineți o igienă normală, de doua ori pe zi, dimineața și seara.
Alege cea mai potrivită metodă de albire pentru tine!Albirea dinților cu lampa de albire

În doar 20 minute, dinții dumneavoastră vor avea strălucirea pe care o doriți. Totul se realizează prin simpla aplicare a unui gel care, în prezența unei surse de lumina cu un spectru cuprins între 460- 490 nm, se activează și eliberează oxigen în straturile de smalț. Restricțiile sunt minime și de scurtă durată.

Albire dinţi în Braşov cu lampa de albire

Ştiai că ai putea avea un zâmbet mai luminos cu aproximativ şase nuanţe în numai 20 de minute? Mai mult, procedurile profesionale de albire a dinţilor folosite în clinicile noastre din Braşov nu sunt dureroase, nu implică utilizarea acelor sau a frezelor dentare. Tehnologia care folosește lampa de albire este simplă şi constă în plasarea agentului şi apoi a luminii LED.

Albire dinţi în Braşov cu lampa de albire - etape

Procedura de albire a dinţilor din cabinetele noastre din Braşov începe prin igienizarea profesională. Acest lucru facilitează aplicarea uniformă a gelului pe suprafaţa dinţilor.

Albire dentară în clinica noastră din Braşov, cu lampa de albire - tehnologie

Ingredientul activ din gelurile de albire dentară folosite în cabinetele noastre din Braşov îndepărtează petele şi este absorbit de straturile de smalţ şi dentina fără a fi un pericol pentru organism.

Lumina LED este o alternativă mult mai sănătoasă pentru lumina UV şi se foloseşte în toate procedurile de albire dentară la clinicile noastre din Braşov. Aceasta accelerează reacţiile de oxidare generate de peroxidul de oxigen care îndepărtează petele de pe dinţi, fiind o lumină intensă, rece, care disipă căldura. Astfel, într-un timp mult mai scurt, în cadrul unei singure şedinţe de albire dentară cu lampa de albire, în oricare din cabinetele noastre din Brașov, zâmbetul tău îşi va recăpăta strălucirea cu până la şase nuanţe.

Albirea cu laser medical

Laserul este, fără îndoială, cel mai rapid și cel mai eficient mod de a albi dinții. Lumina laserului este folosită pentru a activa un gel special pentru laser care absoarbe energia din lumina laserului și penetrează smalțul dinților. Prezența oxidului de titan în gelul de albire protejează smalțul prin urmare minimizează durerea și sensibilitatea.

Dintre toate laserul este metoda care duce la cel mai alb zâmbet, fără risc de sensibilitate ulterioară.

Albire dentară la clinica Dental West din Braşov cu laser medical

Albirea dentară cu laser în cabinetele noastre din Braşov oferă rezultate incredibile. Dacă vei alege această metodă, medicul stomatolog va aplica un gel de albire pe suprafata dintilor tăi. Pentru a evita iritarea ţesutului gingival sensibil, dinţii vor fi izolaţi cu atenţie înainte de începerea procedurii de albire dentară cu laser medical.

Lumina laser va activa gelul şi îţi va lumina zâmbetul cu până la şase nuanţe, în cel mult 20 de minute.

Te asigurăm că în urma unei şedinţe de albire dentară cu laser medical realizată în cabinetele noastre din Braşov, zâmbetul tău se va îmbunătăţi considerabil. În plus, dinţii continuă să devină din ce în ce mai albi în primele câteva zile după tratament.

De câte şedinţe de albire dentară ai nevoie

Majoritatea pacienţilor obţin rezultatele dorite după primul tratament de albire dentară în cabinetele noastre din Braşov. Numărul de şedinţe necesare, depinde însă, de gradul de colorare a dinţilor şi de nivelul de luminozitate sau nuanţă de alb dorită de pacient.

Anumite alimente şi băuturi, consumul de tutun, medicamente, vârsta şi alte afecţiuni condiţionează gradul de impregnare sau colorare a dinţilor şi, totodată, frecvenţa cu care ar trebui reluat tratamentul de albire dentară în clinica stomatologica Dental West din Braşov, pentru a menţine albul dorit.

Pentru situaţiile în care unele pete de pe dinţi sunt interne în urma unor defecte genetice de formare a dinților, procedurile de albire dentară s-ar putea dovedi ineficiente. În aceste situaţii, medicii noştri stomatologi sunt în măsură să ofere un tratament estetic alternativ de acoperire a petelor.

Albire dinţi în Braşov - preţuri

Tehnologia de albire dinţi în cabinetele din Braşov este una dintre cele mai populare proceduri dentare. Acest lucru se datorează faptului că albirea dentară este accesibilă ca preţ şi implică disconfort minim. Mai mult, tratamentul de albire dentară realizată în Braşov, în cabinetul nostru stomatologic, este extrem de eficient şi îţi poate îmbunătăţi considerabil zâmbetul.

Pentru a afla cât costă o albire dentară în cabinetele noastre din Braşov accesează lista de preţuri.

Albire dentară în Braşov, la domiciliu

În cazul în care vei alege să faci albirea dentară la domiciliu şi nu în cabinetele noastre din Braşov, medicii noştri stomatologi îţi pot recomanda cele mai bune soluţii - gutierele şi gelul Opalescence.

Albirea dentară la domiciliu, în Braşov, este posibilă chiar şi în cazul persoanelor cu sensibilitate dentară, motiv pentru care nu există restricţii sau contraindicaţii. Specialiştii noştri îţi vor răspunde la toate întrebările şi îţi vor furniza materialele şi informaţiile necesare pentru a obţine rezultate optime.

Albirea dinților în gutiere personalizate cu geluri de albire Opalescense

Gutierele sunt o metodă confortabilă și ușor de purtat în timpul somnului. Efectele sunt de durată iar albirea se poate repeta acasă, însă nu este indicat să se facă la mai puțin de 1 an de zile. Este cea mai sigură și eficientă alternativă de albire acasă.

Preţ pentru albire dentară în Braşov, la domiciliu

În situația în care ai decis să optezi pentru albire dentara la domiciliu şi vrei să ştii un preţ pentru întregul tratament, ar trebui să discuţi şi cu unul din medicii noştri din Braşov. Îţi putem spune, însă, că poți beneficia de un pachet complet de albire profesională cu gel în gutiere, care include doua seringi de gel şi gutiere sau poți opta doar o seringă cu gel de albire.

Pentru a afla exact cât te va costa albirea dentară la domiciliu, accesează lista de prețuri de pe site.

Albire dinţi în Braşov - locaţii

Dacă eşti interesat de o soluţie pentru albire dentară în Braşov, la cabinet sau acasă, programează o consultaţie la unul în cabinetele noastre:

  • Astra care se afla pe Strada Livada Vulturului, nr.10, ap.24, et.2;
  • Craiter situat pe Strada Harmanului, nr. 116, bl. 12, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Lidl;
  • Centru localizat pe Strada Iuliu Maniu, nr. 68, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin;
  • Centrul Civic de pe Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 77, sc. A, ap. 2.

Vino la Dental West pentru albire dentară în orașul Braşov

Pentru mai multe detalii şi informaţii în legătură cu procedurile de albire dentară în Braşov, la Dental West, ne poţi contacta telefonic la oricare din numerele 0268 539 252, 0732 336 825, sau ne poţi scrie la email office@dentalwest.ro. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp. Suntem disponibili de luni până vineri între orele 8 - 20 pentru a te ajuta să obţii zâmbetul alb şi strălucitor pe care ţi-l doreşti.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.