Coroane

Află mai multe despre:
Ce sunt coroanele dentare
Când ai nevoie de o coroană dentară
Tipuri de coroane dentare
Mituri despre coroanele dentare
Ce sunt coroanele dentare de zirconiu
Ce sunt dinții de porțelan
Prețurile pentru coroanele dentare
Unde poți să vii pentru coroane dentare
Date de contact pentru programări
Coroane dentare Brasov
Coroanele dentare sunt restaurări protetice care acoperă și protejează dinții naturali ce au suferit diverse tratamente stomatologice. Coroanele au și o funcție estetică, reproducând forma și culoarea unui dinte natural în proporție de 100%. Realizate din cele mai moderne materiale, coroanele se integrează perfect cu restul dinților, fără a putea fi observate.

În clinicile noastre primim peste 300 de pacienți săptămânal, dar când vine vorba de coroanele dentare, majoritatea întrebărilor sunt asemănătoare. Acestea sunt cele mai cerute informații despre coroanele dentare:

Ce sunt coroanele dentare?
Coroanele dentare acoperă și înconjoară în totalitate porțiunea dintelui vizibilă în cavitatea bucală iar în funcție de zona unde se află pot fi mai rezistente, pentru dinții posteriori sau mai estetice, pentru cei anteriori. Există mai multe tipuri de materiale din care sunt confecționate coroanele, fiecare având caracteristici diferite.

Coroane
Când ai nevoie de o coroană dentară?
Coroanele dentare sunt necesare când vă doriți un zâmbet cu un aspect estetic și o rezistență excelentă în timp dar și în situația în care dinții și-au pierdut rezistența prin carii, fisuri, fracturi, sau după tratamente endodontice.

Câte tipuri de coroane dentare există?
Coroane
Există mai multe tipuri de materiale care conferă coroanelor caracteristici diferite. Momentan, cele mai populare materiale rămân ceramica și zirconiul, dar tehnica evoluează rapid în ceea ce privește biomaterialele cu utilizare în stomatologie.

Iată care sunt cele mai populare coroane:

Coroana din ceramică (porțelan) este cea mai indicată pentru cerințe estetice, mimând perfect culoarea și transluciditatea dinților naturali. Coroanele din ceramică trec neobservate față de restul dinților. Se aleg în special pentru dinții care sunt vizibili când vorbim sau râdem.
Coroana din zirconiu este o coroană dintr-un material cu o rezistență la forțele masticatorii foarte bună. Zirconiul este mai opac decât ceramica, de aceea se indică pentru coroanele dentare din zonele posterioare (zona molarilor) pentru a îndeplini funcția de masticație fără nicio problemă.
Coroanele din ceramică pe zirconiu, formate dintr-un miez de zirconiu placat la suprafață cu un strat de ceramică. Acestea sunt o variantă de mijloc care combină rezistența zirconiului cu transluciditatea ceramicii pentru a obține o estetică satisfăcătoare.
Coroanele metalo-ceramice (porțelan pe metal) sunt o variantă mai economică a coroanelor integral ceramice care sunt confecționate dintr-un miez metalic placat cu un strat de ceramică.
Coroanele din compozit sau coroanele provizorii, sunt folosite ca intermediari pe parcursul tratamentului protetic până când coroanele finale sunt pregătite de către tehnicianul dentar.
Știm că poate fi dificil să alegeți coroana potrivită dintre toate tipurile, de aceea în clinicile Dental West veți fi ajutați și îndrumați tot timpul de către specialiștii noștri pentru a fi cu adevărat satisfăcuți de alegerea făcută!
În cât timp este gata o coroană?
În principal, este nevoie de 2 ședințe pentru confecționarea unei coroane dentare.

În prima etapă dintele va fi preparat sau șlefuit pentru viitoarea coroană. Apoi medicul stomatolog va lua amprenta, va înregistra culoarea și va nota informațiile legate de dorințele pacientului. Toate aceste informații vor fi trimise în laborator unde tehnicianul dentar va executa coroana, personalizată la cerințele dumneavoastră.
În a doua ședință coroana se probează și dacă aceasta respectă toate nevoile și dorințele pacientului, medicul o va cimenta, adică o va fixa definitiv în cavitatea bucală. Dacă este nevoie de retușuri în ceea ce privește forma sau culoarea, cimentarea se va face într-o ședință viitoare.
De ce să alegi Dental West pentru un tratament protetic?
SPECIALIȘTI APROAPE DE TINE
Lucrăm într-o echipă multidisciplinară de medici dentiști care participă la cursuri și urmează protocoalele de actualitate din acest domeniu.

EXPERIENȚĂ

Un “ochi format” vine odată cu o experiență lungă în analizarea fizionomiei, proporțiilor, îmbinarea culorilor care duc la un zâmbet frumos și natural.

OPINIA TA CONTEAZĂ!

Medicii noștri țin cont de dorințele și aspirațiile fiecărui pacient. Implică-te în crearea noului tău zâmbet!

SERVICII LA STANDARDE INTERNAȚIONALE
De peste 20 de ani investim în echipa noastră și în tehnologie, astfel încât să vă oferim cea mai bună experiență stomatologică.

COLABORARE STRÂNSĂ CU TEHNICIENII DENTARI
Relația medic- tehnician este foarte importantă pentru creearea unei coroane perfecte. Clinicile noastre au parteneriate puternice cu cei mai profesioniști tehnicieni dentari din Brașov!

PREȚURI ADAPTATE LA NEVOILE COMUNITĂȚII
Suntem aproape de comunitatea Brașoveană menținând prețuri corecte pentru serviciile oferite

Demetron shade light – este un aparat folosit pentru determinarea precisă a culorii dinților.

În procesul de executare a coroanelor una din cele mai importante părți este stabilirea culorii viitorilor dinți care trebuie să fie în perfectă armonie cu cei naturali, existenți în cavitatea orală.

Pentru o analiză fără erori folosim Demetron shade lightⓇ – un aparat care furnizează o lumină neutră și indică exact culoarea dintelui, ceea ce va rezulta într-un aspect natural al viitoarei coroane.

COROANE PE IMPLANT
Coroane pe implant
Coroanele pe implant sunt diferite față de coroanele standard în ceea ce privește modul de fixare în cavitatea bucală. Acestea nu se inseră pe un dinte natural, ci pe o structură metalică numită bont protetic. Există sisteme diferite prin care ele sunt fixate la implant :prin inșurubare sau cimentarea clasică.

Materialele din care sunt creeate coroanele pe implant sunt aceleași cu cele pentru coroanele clasice: ceramică pe zirconiu (porțelan pe zirconiu) sau ceramică pe metal(porțelan pe metal).

Coroane vs. Fațete
Principala diferență dintre coroane și fațete este faptul că, fațetele acoperă doar suprafața exterioară(vizibilă) a dintelui pe când, coroanele acoperă dintele în întregime. Din această cauză, șlefuirea dinților pentru o coroană este mai accentuată, dintele transformându-se într-un bont. Bontul este dintele șlefuit sub formă cilindro-conică. Pentru fațete se practică o șlefuire fină, superficială de maxim 0.5 mm din smalț. Asemenea șlefuirii este și cimentarea, care va fi mult mai rezistentă pentru o coroană comparativ cu cea pentru o fațetă datorită suprafeței mari de contact între coroană și dinte. Alegerea unei coroane în detrimentul unei fațete vine cu avantajul confortului. Pacientul poate mușca fără grijă și fără restricții alimentare, iar culoarea este uniformă pe toate suprafețele dintelui, nu doar pe cea exterioară. Dezavantajul unei coroane comparativ cu o fațetă este cantitatea mai mare de smalț care trebuie șlefuită.

Coroane
Top 3 mituri despre coroane
1. COROANELE ÎȘI SCHIMBĂ CULOAREA ÎN TIMP

Acest lucru nu este adevărat deoarece materialele din care sunt confecționate nu au aceeași porozitate ca dinții naturali, deci nu vor retenționa pigmenți alimentari, dar nici nu se vor albi prin procedura de albire profesională. Momentul alegerii culorii pentru coroanele dentare este foarte important și de aceea albirea dentară de realizează înainte de lucrările protetice.

2. COROANELE NU TREBUIE ÎNGRIJITE LA FEL CA DINȚII NATURALI

Dintele rămas sub formă de bont și acoperit de coroană are un risc mult mai redus de cariere dar totuși acest risc există. Un bont cariat aduce multe neplăceri unui pacient, pornind de la durere până la necesitatea schimbării coroanei. Igiena dentară trebuie să continue ca înainte, de 2 ori pe zi, iar igienizările profesionale trebuiesc efectuate în continuare o dată la 6 luni.

3. OBȚINEREA UNEI COROANE ESTE UN PROCES DUREROS

Aplicarea coroanei dentare este nedureroasă. Singura etapă care poate aduce un disconfort este cea a șlefuirii și aceasta doar în situația în care dintele este vital. Din acest motiv, șlefuirea se realizează sub anestezie locală.

Coroana zirconiu în Braşov
Zirconiu este un material nou folosit în cabinetele noastre din Braşov pentru coroane dentare. Acesta combina rezistenta materialului cu estetica, fiind o alegere cu un aspect mult mai natural şi o transluciditate mai mare. În plus, coroana de zirconiu pentru care poţi opta în clinica Dental West din Braşov este puternică şi de lungă durată, cu riscuri minime de rupere. Coroana pe zirconiu este biocompatibilă şi reduce considerabil riscul apariţiei reacţiilor alergice.

Procesul de montare a unei coroane pe zirconiu în cabinetul nostru din Braşov este de scurtă durată, pentru că totul se desfăşoară în aceeaşi locaţie şi nu va fi necesar să mergi şi la un alt cabinet stomatologic.

Coroana zirconiu preţ pentru Braşov
Preţul pentru coroanele de zirconiu în cabinetul nostru din Braşov poate varia în funcție de complexitate și materiale utilizate. Pe site-ul nostru vei găsi lista detaliată de prețuri pentru toate lucrările.

Pentru a fi pe deplin informat în legătură cu preţul pentru o coroană pe zirconiu realizată de specialiştii nostru din Braşov, îţi recomandăm să te programezi pentru o consultaţie.

Dinţi de porţelan în Braşov
În situaţia în care ai pierdut un dinte sau dinţii tăi s-au uzat foarte tare, dinţii din porţelan sau coroanele de porţelan pe care le punem la cabinetele noastre din Braşov, ar putea fi tratamentul perfect pentru tine. Astfel, dinţii tăi devin mai puternici şi mai durabili, arată mai bine şi se vor potrivi natural cu ceilalţi dinţi. Dinţii de porţelan realizaţi în clinicile noastre stomatologice din Braşov înlocuiesc excelent dinții naturali și conferă o estetică deosebită.

Cu o îngrijire adecvată, dinţii de porţelan puşi la Dental West, în Braşov, pot dura între 7 şi 15 ani.

Dinţi de porţelan preţ pentru Braşov
La Dental West din Braşov beneficiezi de preţuri foarte bune pentru dinţi de porţelan şi, totodată, de lucrări executate cu maxim de profesionalism şi la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, preţurile pentru dinţii de porţelan variază în funcție de complexitate, iar pe site vei găsi lista detaliată cu toate prețurile.

Pentru a face cea mai bună alegere şi a beneficia şi de cele mai bune preţuri pentru dinţii de porţelan, fă o programare pentru o consultaţie la oricare din cabinetele noastre din Braşov.

Coroane dentare în Braşov
În funcţie de situaţie, medicii noştri stomatologi din Braşov, vor recomanda pacienţilor tratamentul necesar. Nu ezita să faci o programare pentru a beneficia de o consultaţie la Dental West, în Braşov, şi a beneficia de sfaturile profesionale ale unui medic stomatolog în legătură cu coroanele dentare.

Coroane dentare preţuri la clinica din Braşov
În cabinetele noastre din Braşov, pe lângă tratamente de calitate menite să mulţumească chiar şi cele mai mari exigențe, respect şi amabilitate, vei beneficia şi de cele mai avantajoase preţuri pentru coroanele dentare. Pentru mai multe detalii sau informaţii, ne poţi suna sau poţi consulta lista de preţuri, dar ideal ar fi să te programezi pentru o consultaţie în cadrul căreia poţi afla toate informaţiile. Vei primi răspuns la toate întrebările legate de coroanele dentare de care poţi beneficia în clinica noastră din Braşov.

Coroane dentare în Braşov – locaţii
La oricare din cabinetele noastre din Braşov poţi opta pentru o coroană dentară care acoperă integral sau doar parţial o parte a unui dinte pentru a-i îmbunătăţi aspectul şi funcţia. Pentru a-ţi fi mai confortabil şi a nu pierde timp pe drum, îţi recomandăm să alegi cabinetul Dental West poziţionat cel mai aproape de casă:

Cabinetul Astra – aflat pe Strada Livada Vulturului, nr.10, ap.24, et.2;
Cabinet Craiter – situat pe Strada Harmanului, nr. 116, bl. 12, sc. A, ap. 1 – vis-a-vis de Lidl;
Cabinet Centru – localizat pe Strada Iuliu Maniu, nr. 68, sc. A, ap. 1 – vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin;
Cabinet Centru Civic – de pe Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 77, sc. A, ap. 2.
Vino la Dental West pentru coroane dentare în Braşov
În cazul în care doreşti mai multe informaţii despre coroanele dentare pe care le punem în cabinetele noastre din Braşov, nu ezita să ne suni sau să ne scrii. Ne găseşti la oricare din numerele 0268 324 225, 0732 336 825, sau la email office@dentalwest.ro. Suntem gata să preluăm apelul tău sau să îţi răspundem la email, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8 şi 20.

Consultă lista de prețuri pentru coroanele dentare

Coroane dentare Brasov

Coroanele dentare sunt restaurări protetice care acoperă și protejează dinții naturali ce au suferit diverse tratamente stomatologice. Coroanele au și o funcție estetică, reproducând forma și culoarea unui dinte natural în proporție de 100%. Realizate din cele mai moderne materiale, coroanele se integrează perfect cu restul dinților, fără a putea fi observate.

În clinicile noastre primim peste 300 de pacienți săptămânal, dar când vine vorba de coroanele dentare, majoritatea întrebărilor sunt asemănătoare. Acestea sunt cele mai cerute informații despre coroanele dentare:

Ce sunt coroanele dentare?

Coroanele dentare acoperă și înconjoară în totalitate porțiunea dintelui vizibilă în cavitatea bucală iar în funcție de zona unde se află pot fi mai rezistente, pentru dinții posteriori sau mai estetice, pentru cei anteriori. Există mai multe tipuri de materiale din care sunt confecționate coroanele, fiecare având caracteristici diferite.

Coroane

Când ai nevoie de o coroană dentară?

Coroanele dentare sunt necesare când vă doriți un zâmbet cu un aspect estetic și o rezistență excelentă în timp dar și în situația în care dinții și-au pierdut rezistența prin carii, fisuri, fracturi, sau după tratamente endodontice.

Câte tipuri de coroane dentare există?

Coroane

Există mai multe tipuri de materiale care conferă coroanelor caracteristici diferite. Momentan, cele mai populare materiale rămân ceramica și zirconiul, dar tehnica evoluează rapid în ceea ce privește biomaterialele cu utilizare în stomatologie.

Iată care sunt cele mai populare coroane:

 • Coroana din ceramică (porțelan) este cea mai indicată pentru cerințe estetice, mimând perfect culoarea și transluciditatea dinților naturali. Coroanele din ceramică trec neobservate față de restul dinților. Se aleg în special pentru dinții care sunt vizibili când vorbim sau râdem.
 • Coroana din zirconiu este o coroană dintr-un material cu o rezistență la forțele masticatorii foarte bună. Zirconiul este mai opac decât ceramica, de aceea se indică pentru coroanele dentare din zonele posterioare (zona molarilor) pentru a îndeplini funcția de masticație fără nicio problemă.
 • Coroanele din ceramică pe zirconiu, formate dintr-un miez de zirconiu placat la suprafață cu un strat de ceramică. Acestea sunt o variantă de mijloc care combină rezistența zirconiului cu transluciditatea ceramicii pentru a obține o estetică satisfăcătoare.
 • Coroanele metalo-ceramice (porțelan pe metal) sunt o variantă mai economică a coroanelor integral ceramice care sunt confecționate dintr-un miez metalic placat cu un strat de ceramică.
 • Coroanele din compozit sau coroanele provizorii, sunt folosite ca intermediari pe parcursul tratamentului protetic până când coroanele finale sunt pregătite de către tehnicianul dentar.
Știm că poate fi dificil să alegeți coroana potrivită dintre toate tipurile, de aceea în clinicile Dental West veți fi ajutați și îndrumați tot timpul de către specialiștii noștri pentru a fi cu adevărat satisfăcuți de alegerea făcută!

În cât timp este gata o coroană?

În principal, este nevoie de 2 ședințe pentru confecționarea unei coroane dentare.

 • În prima etapă dintele va fi preparat sau șlefuit pentru viitoarea coroană. Apoi medicul stomatolog va lua amprenta, va înregistra culoarea și va nota informațiile legate de dorințele pacientului. Toate aceste informații vor fi trimise în laborator unde tehnicianul dentar va executa coroana, personalizată la cerințele dumneavoastră.
 • În a doua ședință coroana se probează și dacă aceasta respectă toate nevoile și dorințele pacientului, medicul o va cimenta, adică o va fixa definitiv în cavitatea bucală. Dacă este nevoie de retușuri în ceea ce privește forma sau culoarea, cimentarea se va face într-o ședință viitoare.

De ce să alegi Dental West pentru un tratament protetic?

Specialiști aproape de tine

Lucrăm într-o echipă multidisciplinară de medici dentiști care participă la cursuri și urmează protocoalele de actualitate din acest domeniu.

Experiență

Un “ochi format” vine odată cu o experiență lungă în analizarea fizionomiei, proporțiilor, îmbinarea culorilor care duc la un zâmbet frumos și natural.

Opinia ta contează!

Medicii noștri țin cont de dorințele și aspirațiile fiecărui pacient. Implică-te în crearea noului tău zâmbet!

Servicii la standarde internaționale

De peste 20 de ani investim în echipa noastră și în tehnologie, astfel încât să vă oferim cea mai bună experiență stomatologică.

Colaborare strânsă cu tehnicienii dentari

Relația medic- tehnician este foarte importantă pentru creearea unei coroane perfecte. Clinicile noastre au parteneriate puternice cu cei mai profesioniști tehnicieni dentari din Brașov!

Prețuri adaptate la nevoile comunității

Suntem aproape de comunitatea Brașoveană menținând prețuri corecte pentru serviciile oferite

Demetron shade light - este un aparat folosit pentru determinarea precisă a culorii dinților.

În procesul de executare a coroanelor una din cele mai importante părți este stabilirea culorii viitorilor dinți care trebuie să fie în perfectă armonie cu cei naturali, existenți în cavitatea orală.

Pentru o analiză fără erori folosim Demetron shade lightⓇ – un aparat care furnizează o lumină neutră și indică exact culoarea dintelui, ceea ce va rezulta într-un aspect natural al viitoarei coroane.

Coroane pe implant
Coroane pe implant

Coroanele pe implant sunt diferite față de coroanele standard în ceea ce privește modul de fixare în cavitatea bucală. Acestea nu se inseră pe un dinte natural, ci pe o structură metalică numită bont protetic. Există sisteme diferite prin care ele sunt fixate la implant :prin inșurubare sau cimentarea clasică.

Materialele din care sunt creeate coroanele pe implant sunt aceleași cu cele pentru coroanele clasice: ceramică pe zirconiu (porțelan pe zirconiu) sau ceramică pe metal(porțelan pe metal).

Coroane vs. Fațete

Principala diferență dintre coroane și fațete este faptul că, fațetele acoperă doar suprafața exterioară(vizibilă) a dintelui pe când, coroanele acoperă dintele în întregime. Din această cauză, șlefuirea dinților pentru o coroană este mai accentuată, dintele transformându-se într-un bont. Bontul este dintele șlefuit sub formă cilindro-conică. Pentru fațete se practică o șlefuire fină, superficială de maxim 0.5 mm din smalț. Asemenea șlefuirii este și cimentarea, care va fi mult mai rezistentă pentru o coroană comparativ cu cea pentru o fațetă datorită suprafeței mari de contact între coroană și dinte. Alegerea unei coroane în detrimentul unei fațete vine cu avantajul confortului. Pacientul poate mușca fără grijă și fără restricții alimentare, iar culoarea este uniformă pe toate suprafețele dintelui, nu doar pe cea exterioară. Dezavantajul unei coroane comparativ cu o fațetă este cantitatea mai mare de smalț care trebuie șlefuită.

Coroane

Top 3 mituri despre coroane

1. Coroanele își schimbă culoarea în timp

Acest lucru nu este adevărat deoarece materialele din care sunt confecționate nu au aceeași porozitate ca dinții naturali, deci nu vor retenționa pigmenți alimentari, dar nici nu se vor albi prin procedura de albire profesională. Momentul alegerii culorii pentru coroanele dentare este foarte important și de aceea albirea dentară de realizează înainte de lucrările protetice.

2. Coroanele nu trebuie îngrijite la fel ca dinții naturali

Dintele rămas sub formă de bont și acoperit de coroană are un risc mult mai redus de cariere dar totuși acest risc există. Un bont cariat aduce multe neplăceri unui pacient, pornind de la durere până la necesitatea schimbării coroanei. Igiena dentară trebuie să continue ca înainte, de 2 ori pe zi, iar igienizările profesionale trebuiesc efectuate în continuare o dată la 6 luni.

3. Obținerea unei coroane este un proces dureros

Aplicarea coroanei dentare este nedureroasă. Singura etapă care poate aduce un disconfort este cea a șlefuirii și aceasta doar în situația în care dintele este vital. Din acest motiv, șlefuirea se realizează sub anestezie locală.

Coroana zirconiu în Braşov

Zirconiu este un material nou folosit în cabinetele noastre din Braşov pentru coroane dentare. Acesta combina rezistenta materialului cu estetica, fiind o alegere cu un aspect mult mai natural şi o transluciditate mai mare. În plus, coroana de zirconiu pentru care poţi opta în clinica Dental West din Braşov este puternică şi de lungă durată, cu riscuri minime de rupere. Coroana pe zirconiu este biocompatibilă şi reduce considerabil riscul apariţiei reacţiilor alergice.

Procesul de montare a unei coroane pe zirconiu în cabinetul nostru din Braşov este de scurtă durată, pentru că totul se desfăşoară în aceeaşi locaţie şi nu va fi necesar să mergi şi la un alt cabinet stomatologic.

Coroana zirconiu preţ pentru Braşov

Preţul pentru coroanele de zirconiu în cabinetul nostru din Braşov poate varia în funcție de complexitate și materiale utilizate. Pe site-ul nostru vei găsi lista detaliată de prețuri pentru toate lucrările.

Pentru a fi pe deplin informat în legătură cu preţul pentru o coroană pe zirconiu realizată de specialiştii nostru din Braşov, îţi recomandăm să te programezi pentru o consultaţie.

Dinţi de porţelan în Braşov

În situaţia în care ai pierdut un dinte sau dinţii tăi s-au uzat foarte tare, dinţii din porţelan sau coroanele de porţelan pe care le punem la cabinetele noastre din Braşov, ar putea fi tratamentul perfect pentru tine. Astfel, dinţii tăi devin mai puternici şi mai durabili, arată mai bine şi se vor potrivi natural cu ceilalţi dinţi. Dinţii de porţelan realizaţi în clinicile noastre stomatologice din Braşov înlocuiesc excelent dinții naturali și conferă o estetică deosebită.

Cu o îngrijire adecvată, dinţii de porţelan puşi la Dental West, în Braşov, pot dura între 7 şi 15 ani.

Dinţi de porţelan preţ pentru Braşov

La Dental West din Braşov beneficiezi de preţuri foarte bune pentru dinţi de porţelan şi, totodată, de lucrări executate cu maxim de profesionalism şi la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, preţurile pentru dinţii de porţelan variază în funcție de complexitate, iar pe site vei găsi lista detaliată cu toate prețurile.

Pentru a face cea mai bună alegere şi a beneficia şi de cele mai bune preţuri pentru dinţii de porţelan, fă o programare pentru o consultaţie la oricare din cabinetele noastre din Braşov.

Coroane dentare în Braşov

În funcţie de situaţie, medicii noştri stomatologi din Braşov, vor recomanda pacienţilor tratamentul necesar. Nu ezita să faci o programare pentru a beneficia de o consultaţie la Dental West, în Braşov, şi a beneficia de sfaturile profesionale ale unui medic stomatolog în legătură cu coroanele dentare.

Coroane dentare preţuri la clinica din Braşov

În cabinetele noastre din Braşov, pe lângă tratamente de calitate menite să mulţumească chiar şi cele mai mari exigențe, respect şi amabilitate, vei beneficia şi de cele mai avantajoase preţuri pentru coroanele dentare. Pentru mai multe detalii sau informaţii, ne poţi suna sau poţi consulta lista de preţuri, dar ideal ar fi să te programezi pentru o consultaţie în cadrul căreia poţi afla toate informaţiile. Vei primi răspuns la toate întrebările legate de coroanele dentare de care poţi beneficia în clinica noastră din Braşov.

Coroane dentare în Braşov - locaţii

La oricare din cabinetele noastre din Braşov poţi opta pentru o coroană dentară care acoperă integral sau doar parţial o parte a unui dinte pentru a-i îmbunătăţi aspectul şi funcţia. Pentru a-ţi fi mai confortabil şi a nu pierde timp pe drum, îţi recomandăm să alegi cabinetul Dental West poziţionat cel mai aproape de casă:

 • Cabinetul Astra - aflat pe Strada Livada Vulturului, nr.10, ap.24, et.2;
 • Cabinet Craiter - situat pe Strada Harmanului, nr. 116, bl. 12, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Lidl;
 • Cabinet Centru - localizat pe Strada Iuliu Maniu, nr. 68, sc. A, ap. 1 - vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin;
 • Cabinet Centru Civic - de pe Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 77, sc. A, ap. 2.

Vino la Dental West pentru coroane dentare în Braşov

În cazul în care doreşti mai multe informaţii despre coroanele dentare pe care le punem în cabinetele noastre din Braşov, nu ezita să ne suni sau să ne scrii. Ne găseşti la oricare din numerele 0268 324 225, 0732 336 825, sau la email office@dentalwest.ro. Suntem gata să preluăm apelul tău sau să îţi răspundem la email, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8 şi 20.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.