Home > Tratamente > Tratamente estetice faciale - Implanturi cu acid hialuronic pentru marirea buzelor si eliminarea ridurilor

Tratamentele estetice faciale  constau in implanturi cu acid hialuronic pentru marirea buzelor si stergerea ridurilor.

In ultima vreme tot mai multe paciente isi doresc niste buze mai pline, mai senzuale. Acest tip de interventie nu este cerut numai de pacientele tinere ci si de cele de varsta medie la care atat buzele cat si sistemul osos al mandibulei si al dintilor se atrofiaza iar modificarile astfel aparute nu sunt dintre cele dorite. Solutia este o augumentare a buzelor cu acid hialuronic.

Injectiile cu acid hialuronic sunt o descoperirre mai recenta; mai este intalnit si termenul de filler (umplere) cu acid hialuronic. Acesta se gaseste in corpul omenesc si este factorul care mentine netezimea si fermitatea pileii, insa, cu varsta, puterea sa scade simtitor. Acidul hialuronic are un rol benefic in corectarea ridurilor de expresie de pe frunte si din zona sprancenelor , dar este folosit si pentru corectarea ridurilor de expresie din jurul gurii, de pe gat, ca si pentru remodelarea pometilor, buzelor, obrajilor . Efectele acidului hialuronic dureaza cateva luni, insa pielea ramane neteda, ferma, cu un aspect tanar si placut.

 

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este un complex natural de zaharuri ce exista in toate organismele vii ce retine apa- absorbind apa de peste 1000 de ori propriul volum si confera volum suprafetei pielii. In plus acidul hialuronic se combina cu cu colagenul si elastina transportand nutrienti esentiali catre aceste fibre. Aceasta combinatie multipla de colagen, elastina si acid hialuronic ofera pielii structura, elasticitate si volum, contribuind la prezenta generala a pielii.

Desi acidul hialuronic este prezent in mod natural in fiecare celula a corpului, cea mai mare concentrare este in tesutul pielii. Aproximativ 50% din totalul de acid hialuronic din corp este prezent in piele. Atat in stratul adanc al dermei cat si in straturile superioare ale epidermei.


Pe masura ce pielea imbatraneste si este expusa mediului exterior poluant si a razelor ultraviolete, celulele isi pierd abilitatea dea produce acid ahialuronic. Rezultatul: pielea isi pierde din volum, formand riduri si linii ale pielii imbatranite. Substantele de umplere sunt utilizate de medicii esteticieni pentru a inlocui acidul hialuronic lipsa restaurand volumul si suprafata pielii, conferindui un aspect tanar.
Explicatia fundamentala pentru schimbarile pielii este ca in timp ce pielea imbatraneste componenta acesteia se degradeaza. Pielea include elastina, acidul chyaluronic si colagenul . Colagenul este proteina principala care constituie suportul pentru piele. Acidul hyaluronic ajuta in mentinerea apei si totodata ofera volum si forma pielii. Rolul principal al elastinei este de a permire pielii sa ramana ferma si a nu face riduri, pliuri sau adancituri. In general aceste materiale sunt cele care ne protejeaza pielea in a deveni lasata; cand acestea lipsesc din corp , pielea devine mai subtire, cu riduri adanci odata cu varsta inaintata. Solutia pentru rezolvarea problemei este sa alimentam zonele cu lipsuri cu materiale care au rolul de a reconstituii volumul si de a aduce pielea in forma naturala tanara.

Efectele obtinute cu acidul hialuronic

   

Preturi  

Pretul pentru acid hialuronic este 800 ron / 1ml.

 

 
 
Albirea dintilor , albire cu accelerator de albire , albirea in gutiere cu opalescense ,preturi   |   Bijuteria dentara , tatuaj dentar , swarovski dentar

Cabinet ASTRA

str.Livada Vulturului,nr.10,ap.24,et.2 - in cladire cu Policlinica De Diagnostic Rapid actual Med Life

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268324225, +40732336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Centru

str.Iuliu Maniu,nr.68,sc.A,ap.1 - vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin - linga Xerox Yolans la Tribunal

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268547156, +40735336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Craiter

str.Harmanului ,nr.116 ,bl.12 , sc.A , ap.1 - vis-a-vis de Lidl

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268539252 , +40726336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Centru Civic

B-dul 15 Noiembrie , nr 77 , sc.A , ap.2

Program de lucru

Luni-Vineri: 08-20

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40770 995 316
office@dentalwest.ro

Connect with us!