Povestea noastră

Ne dorim ca fiecare pacient să pășească zâmbind în clinicile noastre! Noi lucrăm pentru zâmbetul tău a devenit deviza echipei DENTAL WEST, care ne determină să ne îmbunătățim continuu munca și să redescoperim plăcerea de a face ceea ce ne pasionează în fiecare zi.

Oferim servicii stomatologice de peste 20 de ani pentru comunitatea din Brașov și din împrejurimi. De atunci și până acum, alături de pacienții noștri am devenit o mare familie iar clinicile au devenit locul unde pot găsi întotdeauna pe cineva de încredere și care îi poate ajuta.

Cu o echipă specializată în toate ramurile stomatologiei și cu ajutorul tehnologiei și a materialelor noi, clinicile Dental West furnizează toată gama de tratamente dentare, atât adulților cât și copiilor. Scopul nostru este realizarea în permanență a unor lucrări de calitate care sa dea satisfacție atât pacientului cât și medicului.

Ne puteți găsi în Brașov, în 4 clinici stomatologice primitoare unde echipa noastră face tot ceea ce este necesar pentru a vă ajuta să arătați și să vă simțiți bine, având zâmbetul pe care vi-l doriți.

Vă așteptăm să vă convingeți că povestea noastră este adevărată!

1997

Am deschis porțile primei clinici stomatologice Dental West din Brașov str. Livada Vulturului nr.10 ,et .2, ap. 24

2003

Am realizat modernizarea clinicii stomatologice Dental West din str.Livada Vulturului.

2006

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov, str Iuliu Maniu nr.68, sc.A, ap.1

2008

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov , str. Harmanului nr.116, bl.12, ap.1.

2016

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov, b-dul 15 Noiembrie nr. 77, sc. B, ap. 2

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.