Povestea noastră

Ne dorim ca fiecare pacient să pășească zâmbind în cele 4 clinici stomatologice Brasov care fac parte din grupul DENTAL WEST! „Noi lucrăm pentru zâmbetul tău” a devenit deviza echipei de medici dentisti din Brasov, care ne determină să ne îmbunătățim continuu munca și să redescoperim plăcerea de a face ceea ce ne pasionează în fiecare zi.

4 clinici stomatologice Brasov cu personal dedicat

Oferim servicii de peste 20 de ani pentru comunitate locala si nu numai in unele din cele mai bine echipate clinici stomatologice Brasov. De atunci și până acum, alături de pacienții noștri am devenit o mare familie iar clinicile au devenit locul unde pot găsi întotdeauna pe cineva de încredere și care îi poate ajuta. Tocmai de aceea, aici primesti informatii clare despre implantologie, protetica sau orice tip de tratament.

Cu o echipă specializată în toate ramurile stomatologiei și cu ajutorul tehnologiei și a materialelor noi, clinicile Dental West Brasov furnizează toată gama de tratamente dentare, atât adulților cât și copiilor. Scopul nostru este realizarea în permanență a unor lucrări de calitate care sa dea satisfacție atât pacientului cât și medicului.

Cabinete stomatologice Brasov pentru fiecare

Ne puteți găsi în Brașov, în 4 clinici stomatologice primitoare unde echipa noastră face tot ceea ce este necesar pentru a vă ajuta să arătați și să vă simțiți bine, având zâmbetul pe care vi-l doriți.

Vă așteptăm să vă convingeți că povestea noastră este adevărată!

1997

Am deschis porțile primei clinici stomatologice Dental West din Brașov str. Livada Vulturului nr.10 ,et .2, ap. 24

2003

Am realizat modernizarea clinicii stomatologice Dental West din str.Livada Vulturului.

2006

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov, str Iuliu Maniu nr.68, sc.A, ap.1

2008

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov , str. Harmanului nr.116, bl.12, ap.1.

2016

Am inaugurat clinica stomatologică Dental West din Brașov, b-dul 15 Noiembrie nr. 77, sc. B, ap. 2

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.