Proteze dentare

Ce vei găsi în această pagină:
Ce sunt protezele dentare
Avantajele colaborării cu clinica noastră pentru o proteză dentară
Tipuri de proteze dentare
Clinicile noastre unde realizăm proteze dentare
Unde ne poți contacta pentru mai multe detalii
Proteze dentare realizate în Brașov – pentru o dantură perfectă
Pierderea tuturor dinților are un impact semnificativ asupra calității vieții și a stării de spirit. Nu doar capacitatea de a vorbi și a mânca sunt afectate dar și aspectul facial, care devine îmbătrânit. Din fericire, protezele nu mai sunt deloc ce erau înainte, niște bucăți de acrilat incomode, greu de vorbit și de mâncat cu ele. Pentru multe persoane protezele dentare fac parte din viața de zi cu zi pentru a putea să mănânce, să vorbească ș chiar să zâmbească. Cabinetul Dental West din Brașov te poate ajuta cu proteze dentare din materiale de calitate și durabile.

Noile tehnologii ne permit realizarea unor lucrări protetice totale mult mai ușor de suportat.
Proteze dentare
Ce sunt mai exact protezele dentare?
Protezele dentare sunt dispozitive medicale personalizate, realizate în funcție de dantura pacientului și au ca scop restaurarea integrală sau parțială a arcadelor dentare. Ai nevoie de proteze dentare și cauți o clinica în Brasov? Clinica noastră Dental West se ocupă de realizarea de proteze dentare, care să-ți aducă numeroase beneficii pentru desfășurarea normală a vieții. Este recomandat să apelezi la un cabinet stomatologic în cazul în care dantura ta nu mai este eficientă.

Beneficiile protezelor dentare sunt numeroase, printre care: ajută la îmbunătățirea pronunției cuvintelor, a procesului de masticație, dar și a încrederii în sine, deoarece îți oferă și un aspect estetic plăcut. În cazul în care crezi ca ai nevoie de o astfel de proteză dentară, programează-te pentru o consultație la una dintre clinicile noastre deschise în Brașov.

Pe scurt, avantajele protezelor dentare pe care le realizăm în Brașov:

Lucrarea protetică are aceleași dimensiuni cu dinții naturali și reface în totalitate estetica și capacitatea de masticație
Lucrarea protetică fixă nu poate fi dezinserată decât de medicul stomatolog
Confort sporit deoarece timpul de tratament se reduce semnificativ
Se pot evita intervențiile de adiție osoasă sau de sinus lift
Costurile tratamentului implantar sunt reduse prin utilizarea unui număr mai mic de implanturi
De ce sa apelezi la Dental West pentru o proteză dentară realizată în Brașov
Pentru că ne dorim să oferim o experiență plăcută și relaxantă în cabinetele noastre stomatologice din Brașov, colaborăm cu medici foarte buni,cu experiență și care studiază constant. Este important să ai o dantură sănătoasă pentru calitatea vieții tale și pentru a te simți bine și încrezător. De aceea, îți recomandăm să mergi periodic la dentist pentru control de profilaxie.

Atunci când alegi un cabinet stomatologic trebuie să vezi și care sunt avantajele pe care ți le poate oferi. Dacă ești în căutarea unui stomatolog pentru proteze dentare în Brașov, Dental West îți oferă următoarele avantaje:

Avem deschise patru cabinete în Brașov, dotate cu aparatură modernă
Colaborăm cu medici dentiști specializați în proteze dentare în Brașov, dar și pentru alte tratamente
Oferim servicii diferite de stomatologie cum ar fi: detartraj, realizare plombe și alte tratamente de estetică dentară și implanturi
Prețurile practicate sunt avantajoase, raportul calitate-preț este unul corect
Tratamentele dentare oferite la clinicile noastre din Brașov sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii
Tipuri de proteze dentare de care poți beneficia la clinica din Brașov Dental West
În funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți există proteze dentare parțiale sau totale de care poți beneficia la clinica din Brașov. Clasificate după mobilitate, protezele dentare pot fi mobile, fixe sau mobilizabile. Pentru că există mai multe opțiuni de tratament pentru dantura ta, poți să optezi pentru o variantă dorită sfătuindu-te și cu medicul stomatolog.

Variante pentru proteza clasică:

Lucrări fixe totale pe implanturi
Proteze mobilie pe implanturi
Proteză dentară fixă la clinica noastră din Brașov
Realizăm proteze dentare fixe în clinica noastră din Brașov, care sunt printre cele mai populare și confecționate din materiale flexibile și durabile, confortabile la purtat. Acest tip de proteză se potrivește foarte bine cu nuanța gingiei și nu necesita un sistem de prindere. Avantajul este că aceste proteze dentare fixe sunt ușoare și nu foarte grele.

Proteze dentare
Proteză dentară fixă – prețuri la clinica Dental West din Brașov
Prețul pentru o proteză dentară fixă în Brașov poate fi consultat în lista de prețuri, însă trebuie avut în vedere dacă ai nevoie de o astfel de proteză iar un medic stomatolog îți poate spune toate avantajele și dacă este potrivită pentru tine.

Proteză totală în clinica Dental West din Brașov
Protezele totale realizate la clinica noastră din Brașov, mobilie pe implanturi, folosesc sisteme speciale care le fixează în implanturi și împiedică desprinderea acestora din cavitatea bucală. Astfel, proteza va avea o stabilitate foarte bună și vă va permite sa vorbiți și să mâncați cu mult mai multă ușurință. Este o variantă îndrăgită de pacienți, mai ales atunci când nu există condiții ideale pentru realizarea unei proteze clasice,când nu exista os pentru a pune un număr mare de implante sau când pacienții s-au obișnuit cu un set de proteze și doresc doar o îmbunătățire a retenției.

Varianta de tratament ideală pentru pacienții care suferă de edentație totală este tratamentul cu implanturi.

Noile tehnici de implantologie (Dinți ficși într-o zi)  ne permit reproducerea zâmbetului natural într-un timp foarte scurt. Prin inserarea unui număr redus de implanturi raportat la numărul de dinți pierduți (4/6 per arcadă) se obține sprijinul necesar pentru o lucrare protetică fixă cu proprietăți superioare oricărei variante de protezare totală.

Proteze dentare
Proteză totală – prețuri la clinica Dental West din Brașov
Proteza totală este o opțiune pentru cei care au nevoie de o dantură nouă în totalitate, fiind numită și a treia dentiție pentru că imită aproape perfect dantura permanentă. Prețul pentru o proteză totală realizată la clinica noastră din Brașov îl poți vedea aici.

Proteză scheletată în clinica noastră din Brașov
Proteza scheletată reprezintă o alternativă bună pentru protezele dentare parțiale mobilizabile clasice. În cazul acestei proteze montajul se realizează pe un schelet metalic care se montează ușor pe dantura existentă. Clinica noastră din Brașov realizează proteze scheletate cu o stabilitate bună și cu un aspect estetic plăcut.

Proteze dentare
Proteză scheletată – prețuri la clinica Dental West în Brașov
Întreabă medicul dentist dacă ți se potrivește această opțiune de proteză scheletată, prețurile de la clinica noastră din Brașov pentru proteză scheletată simplă și proteză scheletată cu sisteme speciale îl poți afla consultand lista de prețuri.

Proteză cu capse în clinica noastră din Brașov
În comparație cu o proteză dentară fixă, protezele cu capse se pot îndepărta ușor pentru a fi igienizate. Sunt foarte confortabile, capsele se cimentează pe rădăcinile dentare sau pe dinți, ori pe implanturi dentare cu capse.

Proteze dentare
Proteză cu capse – prețuri din clinica Dental West în Brașov
Dacă ești interesat să apelezi la această modalitate pentru ca dantura ta să fie perfect funcțională, trebuie să știi și care ar fi prețurile pentru proteza cu capse de la clinicile noastre din Brașov. Afla preturile pentru proteza totală pe bare cu două capse și care este costul suplimentar per capsă.

Clinicile noastre din Brașov unde realizăm proteze dentare
Pentru că știm cât de important este să ajungi rapid la o clinică stomatologică atunci când ai o problemă dentară, am deschis în Brașov patru cabinete dentare moderne, cu echipamente noi și medici specialiști în toate domeniile stomatologiei. Te poți programa pentru o evaluare a danturii în urma realizării și montării unei proteze dentare în Brașov, în următoarele locații: strada Livada Vulturului, strada Iuliu Maniu, strada Harmanului și Bulevardul 15 Noiembrie.

Apelează la clinica stomatologică Dental West pentru proteze dentare realizate în Brașov!
Dacă te afli în Brașov și ai nevoie de o proteză dentară, programează-te pentru o consultație la medicii noștri specialiști care îți vor face un plan de tratament personalizat. Realizăm cu profesionalism și în siguranță și alte tipuri de tratamente cum ar fi cele de estetică dentară sau implantologie. Contactează-ne pentru mai multe detalii la numărul de telefon 0732 336 825 și beneficiază de consultații și tratamente la prețuri avantajoase.

Proteze dentare realizate în Brașov - pentru o dantură perfectă

Pierderea tuturor dinților are un impact semnificativ asupra calității vieții și a stării de spirit. Nu doar capacitatea de a vorbi și a mânca sunt afectate dar și aspectul facial, care devine îmbătrânit. Din fericire, protezele nu mai sunt deloc ce erau înainte, niște bucăți de acrilat incomode, greu de vorbit și de mâncat cu ele. Pentru multe persoane protezele dentare fac parte din viața de zi cu zi pentru a putea să mănânce, să vorbească ș chiar să zâmbească. Cabinetul Dental West din Brașov te poate ajuta cu proteze dentare din materiale de calitate și durabile.

Noile tehnologii ne permit realizarea unor lucrări protetice totale mult mai ușor de suportat.
Proteze dentare

Ce sunt mai exact protezele dentare?

Protezele dentare sunt dispozitive medicale personalizate, realizate în funcție de dantura pacientului și au ca scop restaurarea integrală sau parțială a arcadelor dentare. Ai nevoie de proteze dentare și cauți o clinica în Brasov? Clinica noastră Dental West se ocupă de realizarea de proteze dentare, care să-ți aducă numeroase beneficii pentru desfășurarea normală a vieții. Este recomandat să apelezi la un cabinet stomatologic în cazul în care dantura ta nu mai este eficientă.

Beneficiile protezelor dentare sunt numeroase, printre care: ajută la îmbunătățirea pronunției cuvintelor, a procesului de masticație, dar și a încrederii în sine, deoarece îți oferă și un aspect estetic plăcut. În cazul în care crezi ca ai nevoie de o astfel de proteză dentară, programează-te pentru o consultație la una dintre clinicile noastre deschise în Brașov.

Pe scurt, avantajele protezelor dentare pe care le realizăm în Brașov:

 • Lucrarea protetică are aceleași dimensiuni cu dinții naturali și reface în totalitate estetica și capacitatea de masticație
 • Lucrarea protetică fixă nu poate fi dezinserată decât de medicul stomatolog
 • Confort sporit deoarece timpul de tratament se reduce semnificativ
 • Se pot evita intervențiile de adiție osoasă sau de sinus lift
 • Costurile tratamentului implantar sunt reduse prin utilizarea unui număr mai mic de implanturi

De ce sa apelezi la Dental West pentru o proteză dentară realizată în Brașov

Pentru că ne dorim să oferim o experiență plăcută și relaxantă în cabinetele noastre stomatologice din Brașov, colaborăm cu medici foarte buni, cu experiență și care studiază constant. Este important să ai o dantură sănătoasă pentru calitatea vieții tale și pentru a te simți bine și încrezător. De aceea, îți recomandăm să mergi periodic la dentist pentru control de profilaxie.

Atunci când alegi un cabinet stomatologic trebuie să vezi și care sunt avantajele pe care ți le poate oferi. Dacă ești în căutarea unui stomatolog pentru proteze dentare în Brașov, Dental West îți oferă următoarele avantaje:

 • Avem deschise patru cabinete în Brașov, dotate cu aparatură modernă
 • Colaborăm cu medici dentiști specializați în proteze dentare în Brașov, dar și pentru alte tratamente
 • Oferim servicii diferite de stomatologie cum ar fi: detartraj, realizare plombe și alte tratamente de estetică dentară și implanturi
 • Prețurile practicate sunt avantajoase, raportul calitate-preț este unul corect
 • Tratamentele dentare oferite la clinicile noastre din Brașov sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii

Tipuri de proteze dentare de care poți beneficia la clinica din Brașov Dental West

În funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți există proteze dentare parțiale sau totale de care poți beneficia la clinica din Brașov. Clasificate după mobilitate, protezele dentare pot fi mobile, fixe sau mobilizabile. Pentru că există mai multe opțiuni de tratament pentru dantura ta, poți să optezi pentru o variantă dorită sfătuindu-te și cu medicul stomatolog.

Variante pentru proteza clasică:

 • Lucrări fixe totale pe implanturi
 • Proteze mobilie pe implanturi

Proteză dentară fixă la clinica noastră din Brașov

Realizăm proteze dentare fixe în clinica noastră din Brașov, care sunt printre cele mai populare și confecționate din materiale flexibile și durabile, confortabile la purtat. Acest tip de proteză se potrivește foarte bine cu nuanța gingiei și nu necesita un sistem de prindere. Avantajul este că aceste proteze dentare fixe sunt ușoare și nu foarte grele.

Proteze dentare

Proteză dentară fixă - prețuri la clinica Dental West din Brașov

Prețul pentru o proteză dentară fixă în Brașov poate fi consultat în lista de prețuri, însă trebuie avut în vedere dacă ai nevoie de o astfel de proteză iar un medic stomatolog îți poate spune toate avantajele și dacă este potrivită pentru tine.

Proteză totală în clinica Dental West din Brașov

Protezele totale realizate la clinica noastră din Brașov, mobilie pe implanturi, folosesc sisteme speciale care le fixează în implanturi și împiedică desprinderea acestora din cavitatea bucală. Astfel, proteza va avea o stabilitate foarte bună și vă va permite sa vorbiți și să mâncați cu mult mai multă ușurință. Este o variantă îndrăgită de pacienți, mai ales atunci când nu există condiții ideale pentru realizarea unei proteze clasice,când nu exista os pentru a pune un număr mare de implante sau când pacienții s-au obișnuit cu un set de proteze și doresc doar o îmbunătățire a retenției.

Varianta de tratament ideală pentru pacienții care suferă de edentație totală este tratamentul cu implanturi.

Noile tehnici implantologice (All on 4/All on 6 sau Fast and fixed) ne permit reproducerea zâmbetului natural într-un timp foarte scurt. Prin inserarea unui număr redus de implanturi raportat la numărul de dinți pierduți (4/6 per arcadă) se obține sprijinul necesar pentru o lucrare protetică fixă cu proprietăți superioare oricărei variante de protezare totală.

Proteze dentare

Proteză totală - prețuri la clinica Dental West din Brașov

Proteza totală este o opțiune pentru cei care au nevoie de o dantură nouă în totalitate, fiind numită și a treia dentiție pentru că imită aproape perfect dantura permanentă. Prețul pentru o proteză totală realizată la clinica noastră din Brașov îl poți vedea aici.

Proteză scheletată în clinica noastră din Brașov

Proteza scheletată reprezintă o alternativă bună pentru protezele dentare parțiale mobilizabile clasice. În cazul acestei proteze montajul se realizează pe un schelet metalic care se montează ușor pe dantura existentă. Clinica noastră din Brașov realizează proteze scheletate cu o stabilitate bună și cu un aspect estetic plăcut.

Proteze dentare

Proteză scheletată - prețuri la clinica Dental West în Brașov

Întreabă medicul dentist dacă ți se potrivește această opțiune de proteză scheletată, prețurile de la clinica noastră din Brașov pentru proteză scheletată simplă și proteză scheletată cu sisteme speciale îl poți afla consultand lista de prețuri.

Proteză cu capse în clinica noastră din Brașov

În comparație cu o proteză dentară fixă, protezele cu capse se pot îndepărta ușor pentru a fi igienizate. Sunt foarte confortabile, capsele se cimentează pe rădăcinile dentare sau pe dinți, ori pe implanturi dentare cu capse.

Proteze dentare

Proteză cu capse - prețuri din clinica Dental West în Brașov

Dacă ești interesat să apelezi la această modalitate pentru ca dantura ta să fie perfect funcțională, trebuie să știi și care ar fi prețurile pentru proteza cu capse de la clinicile noastre din Brașov. Afla preturile pentru proteza totală pe bare cu două capse și care este costul suplimentar per capsă.

Clinicile noastre din Brașov unde realizăm proteze dentare

Pentru că știm cât de important este să ajungi rapid la o clinică stomatologică atunci când ai o problemă dentară, am deschis în Brașov patru cabinete dentare moderne, cu echipamente noi și medici specialiști în toate domeniile stomatologiei. Te poți programa pentru o evaluare a danturii în urma realizării și montării unei proteze dentare în Brașov, în următoarele locații: strada Livada Vulturului, strada Iuliu Maniu, strada Harmanului și Bulevardul 15 Noiembrie.

Apelează la clinica stomatologică Dental West pentru proteze dentare realizate în Brașov!

Dacă te afli în Brașov și ai nevoie de o proteză dentară, programează-te pentru o consultație la medicii noștri specialiști care îți vor face un plan de tratament personalizat. Realizăm cu profesionalism și în siguranță și alte tipuri de tratamente cum ar fi cele de estetică dentară sau implantologie. Contactează-ne pentru mai multe detalii la numărul de telefon 0732 336 825 și beneficiază de consultații și tratamente la prețuri avantajoase.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.