Tehnologii

De peste 20 de ani, investim constant în tot ce înseamnă tehnologie nouă și încercăm să aducem inovațiile din domeniu la dispoziția pacienților noștri.

Tehnologia în medicină dentară a dus la diagnostice mai ușor de pus și la tratamente mai precise și mai eficiente.

Vă așteptăm în clinicile Dental West pentru tratamente moderne și sigure!

Microscopul dentar

Microscopul se folosește cel mai des în stomatologie în cadrul tratamentelor de canal (endodontice). Cu ajutorul său, medicul are posibilitatea de a vedea dintele de 20 de ori mai mare ceea ce duce la tratamente extrem de precise.

Laser dentar

Laserul face adevărate minuni în tratamentele stomatologice cum ar fi:

  • sterilizarea pungilor parodontale
  • albire dentară
  • excizia tumorilor gingivale benigne

Centrifugă pentru tratamentele PRGF:

Prin centrifugarea sângelui rezultă o soluție bogată în factori de vindecare proprii pacientului. Aceștia odată injectați în zone sensibile (post-extracțional, post-implant, pungi parodontale) produc vindecarea mult mai rapidă.

Centru de imagistică Dental West

Asigurăm radiografii panoramice, retroalveolare și Computer Tomograf, C.T. Dumneavoastră nu va trebui să vă deplasați între clinică și alte centre radiologice sau alți specialiști, astfel să pierdeți timp și resurse suplimentare pentru a obține un diagnostic complet.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.