Clinica stomatologica Brasov

Dental West o clinica stomatologica diferita de celelalte clinici din Brasov

In conditiile in care, conform statisticilor, in Brasov exista peste 350 de clinici stomatologice pentru un pacient devine o loterie sa aleaga o clinica stomatologica care sa nu il dezamageasca si unde tratamentele efectuate sa fie pentru durata lunga iar banii cheltuiti pentru tratamente sa satisfaca raportul calitate/pret intr-o masura cat mai mare.

Ce ne face sa fim o clinica stomatologica diferita de majoritatea cabinetelor și clinicilor stomatologice din Brasov

Dental West este o afacere de familie care s-a extins din 1995. În acest moment efectuam tratamente in 4 clinici din Brasov din mai multe cartiere, pentru a fi prezenți cât mai aproape de domiciliu sau serviciul pacientului.

Printre clincile dentare din Brașov avem câteva aspecte în care am fost sau suntem pionieri.

Am fost prima clinica stomatologica din Brașov cu site web și care a introdus prima data conceptul de turism stomatologic pentru Brașov.

Pentru dotarea profesională a cabinetelor ne-am concentrat sa aducem pacienților noștri cel mai înalt nivel de tehnologie și inovație.

În 2008 am fost prima clinica dentara care a avut în dotare un computer tomograf dentar din Brașov iar din anul 2022 am investit intr-o varianta moderna si mult mai eficienta de tomograf dentar din Brașov care are posibilitatea efectuării de radiografii panoramice si tomografii dentare 3d . Acest aparat a micșorat nivelul de radiație primita de pacient astfel ca acum pentru o tomografie dentara 3d nivelul de radiatie este similar cu cel al unei radiatii panoramice pe aparatul de generatie veche.

De la început până în prezent ne-am bazat pe transparență totală în relația cu pacientul, prețurile noastre au fost prezente și actualizate pe pagina web a clinicii. Prin aceasta ne-am concentrat pe ideea de a iesi din paradigma costurilor ascunse care erau caracteristice pentru domeniul nostru de activitate.

Realizarea tratamentelor se face in baza unui plan de tratament unde pacientul este informat despre toate manoperele de care are nevoie si costurile acestora.

Se discuta in permanenta cu pacientul astfel incat sa fie cat mai informat pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea lui orala.

Am catalizat o echipa de medici si asistente pe care o specializăm și perfecționăm permanent prin cursuri și calificari pentru a da tot ce e mai bun pacienților.

Suntem renumiți pentru tratamentele fără durere. Pacientul trebuie doar sa fie de acord și astfel cele mai simple până la cele mai complexe tratamente se execută sub anestezie pentru a îndeparta cele mai mici frici.

Pentru obturatiile de canal folosim microscopul dentar care are cea mare eficiență în tratarea acestor tipuri de tratmente dar si pentru remedierea unor obturații de canal vechi sau efectuate gresit.

Cateva argumente pentru care ar trebui sa apelezi la noi

Principalul motiv pentru care trebuie sa ne alegi este ca dorim sa o promovam pentru pacient stomatologia preventiva nu cea reparatorie.

Controalele preventive si detartrajul periodic sunt in viziunea noastra cheia pentru pastrarea unei danturi de invidiat.

Daca totusi preventia nu mai este suficienta si situatia o cere avem cateva principii de baza cu ajutorul carora ne desfasuram activitatea prin care dorim sa mentinem sanatatea dentara a pacientilor

  1. Tratamente fara durere
  2. Comunicare constanta cu pacientii si explicatii pe intelesul tuturor a actelor medicale
  3. Salvam dintii nu ii extragem daca exista cea mica sansa pentru aceasta
  4. Sterlizam si dezinfectam conform protocoalelor europene cu autoclave si dezinfectanti din Germania
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.